Mobiele telefoons

Oude mobiele telefoons zijn vaak nog veel geld waard. Zonde om de oude mobiele telefoons zomaar in de keukenla te laten liggen of weg te gooien. Slecht voor het milieu en slecht voor uw portemonnee.

Een verzameling oude mobiele telefoons kunt u naar ons opsturen. Hoe dit werkt kunt u vinden onder "inzamelen".

De telefoons die op onze vergoedingenlijst staan worden (indien werkend) vergoed volgens onze vergoedingenlijst.

Voor telefoons die niet werkend zijn of niet op onze vergoedingenlijst staan geven wij u een standaardvergoeding van € 0,25 per stuk (gemiddeld € 3,75 per kilo!). Bij mobiele telefoons moet het scherm nog oplichten en ze dienen netwerk ontvangst te hebben.

Let u er ook op dat de toegangscode van de telefoon verwijderd is. Telefoons die niet toegankelijk zijn komen niet voor vergoeding in aanmerking!

WIJ BETALEN GEMIDDELD € 6,25 VOOR UW OUDE TELEFOONS!

Vergoedingenlijst telefoons (pdf) Vergoedingenlijst telefoons (excel)

Zorgvuldig verzenden

Als u de mobiele telefoons zo zorgvuldig mogelijk verzendt, voorkomt u schade tijdens het transport, waardoor we de waarde van de zending zo hoog mogelijk kunnen houden.

Goed doel

De vergoedingen die u ontvangt voor de oude mobiele telefoons kunt u ook aan een goed doel schenken. U kunt de gegevens van het goede doel aan ons doorgeven, zodat wij het direct naar hen overmaken. U kunt het natuurlijk ook zelf overmaken. Bij ons heeft u in ieder geval de hoogste vergoedingen en dus de hoogste opbrengst voor het goede doel.