Lege Cartridges

Lege cartridges inzamelen levert veel geld op. Bij Parc-ink kunt u ze inleveren. Ook kunt u promotiemateriaal en/of een inzameldoos bij ons aanvragen.

Vergoedingen worden door ons berekend aan de hand van de zending. Alleen de merken en typen die op onze vergoedingenlijst staan komen voor vergoeding in aanmerking. Hervulde cartridges worden niet vergoed. Bij mobiele telefoons moet het scherm nog oplichten.

Houdt u rekening met een minimum inleverwaarde van € 20,= Zendingen met een waarde die lager ligt dan € 20,= zullen niet worden vergoed.

Vergoedingenlijst cartridges (pdf) Vergoedingenlijst cartridges (excel)

Zorgvuldig verzenden

Als u de lege cartridges zo zorgvuldig mogelijk verzendt, voorkomt u schade tijdens het transport, waardoor we de waarde van de zending zo hoog mogelijk kunnen houden.

Goed doel

De vergoedingen die u ontvangt voor de lege cartridges kunt u ook aan een goed doel schenken. U kunt de gegevens van het goede doel aan ons doorgeven, zodat wij het direct naar hen overmaken. U kunt het natuurlijk ook zelf overmaken. Bij ons heeft u in ieder geval de hoogste vergoedingen en dus de hoogste opbrengst voor het goede doe